Alzheimer Trefpunt

Het Alzheimer Trefpunt (vroeger alzheimercafé) 

Elke 1e woensdag van de maand wordt er een actueel thema besproken in "het Alzheimer Trefpunt". Tevens is er de gelegenheid om informatie te krijgen, vragen te stellen en ervaringen te delen. Het Trefpunt is een samenwerking van Alzheimer Zuid-Kennemerland ,Steunpunt OOK Zandvoort, Amie, Tandem en Zorgbalans.

Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar, de bijeenkomst wordt afgesloten om 21.00 uur. U bent van harte welkom, deelname is gratis.

Eerstvolgende bijeenkomst: 

10 januari
Over het belang van bewegen
In ontmoetingscentra is er veel aandacht voor bewegen. Enerzijds omdat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bewegen goed is voor het brein, maar vooral ook omdat bewegen zoals dansen, wandelen, muziek maken en andere vormen van bewegen leuk is en uitnodigt tot samen doen. Hoe dat precies in zijn werk gaat gaan we vanavond zien in

Waar: Ontmoetingscentrum Het Juttershuis, in het Huis in het Kostverloren aan de Burgemeester Nawijnlaan.


 Annet Hilgersom is uw gastheer of gastvrouw deze avond.
 

Vervoer met de Belbus is mogelijk.
Voor mensen die graag het Trefpunt willen bezoeken maar hun partner met dementie niet kunnen meenemen maar ook niet alleen willen thuislaten, zijn vrijwilligers beschikbaar die uw partner thuis gezelschap houden tijdens uw afwezigheid.

Voor informatie over Belbus en vrijwilligers kunt u bellen met de hulpdienst van Pluspunt: 5717373.