Alzheimer Trefpunt

Het Alzheimer Trefpunt (vroeger alzheimercafé) 

Elke 1e woensdag van de maand wordt er een actueel thema besproken in "het Alzheimer Trefpunt". Tevens is er de gelegenheid om informatie te krijgen, vragen te stellen en ervaringen te delen. Het Trefpunt is een samenwerking van Alzheimer Zuid-Kennemerland ,Steunpunt OOK Zandvoort, Amie, Tandem en Zorgbalans.

Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar, de bijeenkomst wordt afgesloten om 21.00 uur. U bent van harte welkom, deelname is gratis.

Eerstvolgende bijeenkomst: 

7 februari
Persoon met dementie aan het woord
Alzheimer of een andere vorm van dementie krijgen, is voor veel mensen een schrikbeeld. Hoe ga je daar mee om? Stopt het leven of ben je nog in staat om er een nieuwe invulling aan te geven? Wat kan je daarbij helpen? Wat verwacht je van je naasten en je omgeving? Mensen met dementie laten zich steeds vaker zelf ‘horen’ in boeken of op internet. We gaan in gesprek met ervaringsdeskundigen! 

Waar: De Blauwe Tram, Louis Davidscarré 1


Waar: Ontmoetingscentrum Het Juttershuis, in het Huis in het Kostverloren aan de Burgemeester Nawijnlaan.


 Annet Hilgersom is uw gastheer of gastvrouw deze avond.
 

Vervoer met de Belbus is mogelijk.
Voor mensen die graag het Trefpunt willen bezoeken maar hun partner met dementie niet kunnen meenemen maar ook niet alleen willen thuislaten, zijn vrijwilligers beschikbaar die uw partner thuis gezelschap houden tijdens uw afwezigheid.

Voor informatie over Belbus en vrijwilligers kunt u bellen met de hulpdienst van Pluspunt: 5717373.