Medische Gym

Medische gym is leuk en gezond en vormt een goede gewoonte voor iedereen!

Heeft u gezondheidsklachten zoals: overgewicht, reuma diabetes, knie of rug en/of schouderklachten dan is ‘medisch gym” een ideale training.

Medisch gym bij pluspunt is een speciale les voor de beginnende doelgroep die al een geruime tijd niet meer aan sport of beweging heeft gedaan. Tijdens groepstrainingen werkt men op een verantwoorde manier, en aangepast naar eigen niveau, aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen, het verbeteren van de spierkwaliteit en coördinatie.

Wanneer u dus last heeft van uw rug, schouder, knie of zelfs houding of balans biedt deze training verschillende geschikte oefeningen om uw fitheid te verbeteren en te behouden.

De “Medisch gym  les” is op vrijdag van 9.15 uur tot 10.15 uur.
18 mei tot en met 29 juni 2018

Inschrijven kan via de website van pluspunt:  www.pluspuntzandvoort.nl of haal het inschrijfformulier op bij de balie van Pluspunt.

nieuw:
In november heeft de gemeente Zandvoort de Zandvoortpas geïntroduceerd. Pluspunt doet mee door de mensen met een Zandvoortpas 25% korting te geven op een cursus.
Dit geldt ook voor Medische gym: u kunt zich volgens de normale weg inschrijven, voeg hierbij een kopie van uw pas, tijdens de inschrijving zal deze korting dan worden verwerkt.