Kom je OOK Eten?

Elke maandag en donderdag lekker en gezond eten bij
“Kom je OOK eten?’ van 17:00 tot 19:00 uur.

Ontmoeting en gezelligheid staan centraal. Een kok, geassisteerd door cliënten van het RIWB en Nieuw Unicum, bereiden gezamelijk een heerlijke maaltijd voor de buurtbewoners die hier elke keer weer ontzettend van genieten: de complimenten zijn talrijk!

De vrijwillige gastvrouwen en gastheren zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer.

De maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht en een dessert; elke week weer erg smakelijk en het ziet er prachtig uit.

Tijdens het drankje vooraf  om 17.00 uur wordt kennisgemaakt met de andere gasten. Om ca 17.30 uur kan iedereen aan tafel. Het keukenteam eet samen met de vrijwilligers en de gasten gezellig mee.

De kosten van de maaltijd zijn € 8,- per persoon, dit is inclusief een drankje vooraf en een kopje koffie na de maaltijd.

U dient te reserveren voor de maaltijd; dit kan tot de woensdag of vrijdagmiddag ervoor tot 16.00 uur. U kunt zich aanmelden bij de Balie van Pluspunt, Flemingstraat 55 te Zandvoort telefoon, 5740330. Afzeggen kan tot maandagochtend  en donderdagochtend 10.00 uur.

Dit project is mogelijk dankzij het VSB fonds. 

(*) Boven het pand van OOK Zandvoort wonen cliënten van het Regionaal Instituut Beschermd Wonen RIBW (mensen met een psychiatrische aandoening) en bewoners van Nieuw Unicum (lichamelijk gehandicapten).